عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه مجلس آينده حتماً از اين مجلس هم بهتر خواهد شد، تصريح کرد: مردم در نهايت تصميم مطلوبي که کشور را در ريل محکمتري حرکت دهد، اتخاذ خواهند کرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مهرداد بذرپاش که براي ثبتنام در انتخابات مجلس دهم عصر امروز در فرمانداري تهران حضور يافت، در جمع خبرنگاران در خصوص آمار بالاي ثبتنامکنندگان اظهار داشت: در مجلس شوراي اسلامي اين آمار دور از انتظار نيست، اما افزايش تعداد داوطلبان مجلس خبرگان قدري جاي تأمل دارد.
وي افزود: در مجلس هفتم نيز ما شاهد آمار بالايي از ثبتنامکنندگان بوديم و به همين ميزان تعداد زيادي تاييد صلاحيت شدند که اين نشاندهنده وجود دموکراسي در کشور است. تمام کساني که تاييد صلاحيت ميشوند در معرض انتخاب قرار ميگيرند.
عضو هيات رئيسه مجلس با بيان اينکه در کشور آزادي و دموکراسي وجود دارد، تصريح کرد: همه ميتوانند خود را عرضه کنند و پس از طي مراحل قانوني و اعلام نظر شوراي نگهبان، مردم هستند که تصميم ميگيرند انتخاب اصلح کنند.
بذرپاش ادامه داد: به نظرم تمام کساني که در عرصه حاضر ميشوند، براي تمام مسائل کشور به ويژه مسائل اقتصادي بايد برنامه داشته باشند. کشور به لحاظ اقتصادي در شرايط بدي است و موضوع اشتغال و توليد تنها در صورت خارج شدن از رکود فعلي امکانپذير است.
وي با تاکيد بر اينکه اين رکود کاملا بيسابقه است، تصريح کرد: کساني که احساس ميکنند براي آن برنامه دارند بايد در انتخابات ثبتنام کنند.
دولت ها به نظارتگريزي علاقه دارند
عضو هيات رئيسه مجلس افزود: مجلس آينده بايد مجلس مطلوب ملت باشد و شاخصههاي مجلس مطلوب ملت با مجلس مطلوب دولت متفاوت است. دولتها همواره علاقه دارند مجلسي همراه داشته باشند اما يکي از وظايف مجلس، شأن نظارتي آن است و دولتها معمولا علاقه به نظارتگريزي دارند و اين يکي از وظايف مجلس است.
وي خاطرنشان کرد: مجلس بايد پرسش کند و بپرسد که چرا يارانه مردم اينطور شده است و همچنين بپرسد که چرا برخي از ارکان کشور تعطيل ميشوند و يا اينکه چرا قيمت نفت در دنيا به يک سوم رسيده است؛ اما عدهاي به دنبال گران کردن بنزين در کشور هستند؟
عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه مجلس آينده حتماً از اين مجلس هم بهتر خواهد شد، تصريح کرد: مردم در نهايت تصميم مطلوبي که کشور را در ريل محکمتري حرکت دهد، اتخاذ خواهند کرد.
بذرپاش تصريح کرد: شرايط کشور خاص است و از لحاظ منطقهاي و بينالمللي شرايط ويژهاي حاکم است. مجلس مقتدر و خوبي بايد باشيم تا بتواند تصميم گرفته و از منافع ملت دفاع کند.
خود تيم مذاکره کننده هم نامه جان کري را قبول ندارد
وي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه آيا مصوبه اخير کنگره آمريکا و نامه جانکري قابل توجيه است، گفت: حتي خود تيم مذاکرهکننده هم اين را قبول ندارد. وقتي يک چيزي تبديل به قانون و ابلاغ ميشود، نميتوان گفت وزير خارجه نامه نوشته است.
عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي کرد: اين مساله مثل اين است که ما يک قانوني را در مجلس تصويب کنيم و شوراي نگهبان تائيد کند و سپس رئيسجمهور آن را ابلاغ کرده و بعد آقاي ظريف نامه بنويسد و بگويد نگران نباشيد؛ ما اين کار را انجام نخواهيم داد.
بذرپاش تصريح کرد: وقتي نظام قانونگذاري يک کشور، قانوني را تصويب ميکند و رئيسجمهور آن را ابلاغ ميکند، حتما اجرا خواهد شد.
وي يکي از ايرادات برجام را مشخص نبودن داور براي طرف مقابل دانست و ادامه داد: داور ما، آژانس است و هر وقت تخلفي صورت بگيرد، اعلام ميکند ولي داور آنها مشخص نيست. در گذشته ما اين را ميگفتيم و دوستان ميگفتند شما نگران نباشيد و کثيرالشک هستيد. يکي از ضعفهاي اساسي که ما نديديم، اين است که داور براي طرف مقابل مشخص نيست.
بذرپاش با تاکيد بر اينکه اميدوارم دوستان واقعبينانهتر صحنه را نظاره کنند، افزود: ما هم قطعاً در داخل اقدام متقابل انجام خواهيم داد. انتخابات آتي آمريکا حدود هشت ماه ديگر است و اگر قرار باشد يک رئيسجمهور جمهوريخواه در اين کشور سر کار بيايد، ممکن است همه چيز را تغيير دهد.
عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي در پايان خاطرنشان کرد: رئيسجمهور آمريکا چند ماه بيشتر سر کار نيست و به نظرم ما بايد مکانيزمهاي بازدارندهاي تعريف کنيم؛ وگرنه حتماً بازنده خواهيم بود.
منبع:خبرگزاري مهر